COLORS AUTUMN/WINTER 2019-2020

20-08-2019

Yes baby! We zijn nog maar net (half) verlost van die zomerhitte, en de nieuwe herfst/winterkledij ligt al in de kledingrekken! Aan welke kleuren mogen we ons verwachten dit najaar? Welke kleuren moeten we deze winter zéker in onze kast hebben hangen? What's HOT? Wij zijn alvast laaiend enthousiast! Eén ding weten we zeker! BYE BYE BLACK, HELLO BROWN! 

We stellen ze jullie eventjes kort voor:

FIFTY SHADES OF PINK

Pink is totally in deze winter! Alle soorten pink! Denk maar aan het barbieroze, het fellere roze of vuil roze! We zien voornamelijk de felle kleur roze in de mantels verschijnen. Ben jij ook zo een waaghals! Schaf je dan zeker een fel roze mantel aan deze winter om mee met de trend te blijven! Leuk ook om te combineren met fel rood of fel oranje!! Wie durft???

BORDEAUX - BIKING RED

Jihaaa hier wordt ik blij van! Dit is volledig mijn kleur (herfsttype kleur). Biking red is een diepe donkerrode kleur. Een sterke en krachtige kleur rood. Heel mooi in combinatie met roest of licht perzik! Combineer met een camel accessoire! Klassebak voor iedere gelegenheid!

GREEN - EDEN

Dit kleur straalt gewoon rock 'N roll uit! Combineer een 'fake' bontjasje in groen diepe kleur met een zwarte aansluitende broek plus een paar zwarte boots! What-are-you-talking-about look on point! Combineer veilig want 'fake' bont (en dan zeker in groen) kan al snel een trashy look uitschijnen.

YELLOW - DARK CHEDDAR

Yesyesyes! Wij zijn helemaal weg van dit kleur!! Het fel gele zomer kleedje in de straat wordt ingewisseld naar een donker geel met een tikkeltje oranje er bij! Wij zijn er volledig mee eens dat dit ook een dagelijkse kleur vormt!

RED - CHILLI PEPPER

Het rood is al een paar seizoenen in trek. De aankomende herfst en winter 2019-2020 is het felle, vlammende rood van de chilipeper dé kleur. Geweldig elegante kleur die het uit schreeuwt van romantiek en elegantie! Bovendien volledig klassevol te combineren met een leuke blazer of designer tas! Meer hoeft dit kleur niet! ;)

ORANGE - TIGER

Dit bring-it-on-happy-color schreeuwt naar combinaties met paarse en roze tinten! Gedurfd maar fan! TIPJE: indien je niet zo'n kleurrijke waaghals bent, koop deze combinaties in een sjaal! Toffe touch op je camel of zwarte jacket!

BLUE - BLUE STONE

ICE ICE BABY! Dit blauwe tintje is meteen een pijl in de roos! Zie het op een avondjurk of een leuk maatpakje in fluweel! Matcht elke omstandigheid, multi-inzetbaar, daar zijn wij duidelijk FAN van! Leuk te combineren met een sneaker of zwart botje!

NEUTRALS - SUGAR ALMOND & VANILLA

De kleur van crème de pêche is volledig in! Het bevat een hele lichte kleur die een mix is van zacht roze-oranje-beige. Dé kleur die heel mooi combineert met de andere roze en rode tinten in dit rijtje bovenaan. Alsook het standaard camel, die reeds overal te zien was deze zomer, is ook nog steeds geweldig hot deze winter!! Combineren kan je hierbij ook met een meer toon op toon geruit bruin bloesje! Dit voor de meer klassieke weg ;) ! Combineer met een fel kleur voor meer accent! Perfecte basic als je het mij vraagt!

Latest posts in our blog

BE THE FIRST TO READ THE LATEST


Hola! Zijn jullie het ook zo beu dit grijze weer? Wij hebben het helemaal gehad! Weg met de winter, hello spring 2020 ! Hier zie je de Lente-Zomerkleuren 2020 die je dit voorjaar veelvoudig in de kledingcollecties zult aantreffen. Nog steeds heel veel warme en koelere kleuren vinden hun weg naar de zomer 2020!

Yes baby! We zijn nog maar net (half) verlost van die zomerhitte, en de nieuwe herfst/winterkledij ligt al in de kledingrekken! Aan welke kleuren mogen we ons verwachten dit najaar? Welke kleuren moeten we deze winter zéker in onze kast hebben hangen? What's HOT? Wij zijn alvast laaiend enthousiast! Eén ding weten we zeker! BYE BYE BLACK,...

Wist je dat driekwart mouwen je heupen smaller en je benen optisch langer laten lijken? En dat je mouwen die eindigen op dezelfde hoogte als je borsten beter kunt vermijden als je grote borsten hebt? Wat is voor jou de ideale mouwlengte?